Årets sista dag

Tankar / Permalink / 1
Jag har märkt att det är någon trend att man ska skriva lite om året som har gått när det är dags för det nya året. Jag tänkte följa den trenden, hehe. Men vet inte riktigt vart jag ska börja...

Börjar såhär:

Nu är det dags för att välkomna det nya året och glömma det gamla. Det har verkligen varit en berg och dalbana. Det har funnits sina bra stunder, och det har funnits lite mindre bra stunder. Jag kan säga att jag är riktigt glad att detta år är över och jag hoppas verkligen att nästa år för med sig bra saker! 
Men egentligen vad har man gjort det här året? Tja, gick på min första bal (niornas bal), gick ut högstadiet i tårar (vilket jag ångrar enormt just nu, att jag grät allstå), jag tillbringade fyra veckor på ett ålderdomshem (MYCKET LÄRORIKT), åkte till Öland för första gången, badade en helvetets mycket i somras, bråkade med mååånga vänner, insåg vilka man verkligen kan lite på (hah, och det är inte många inte), fick en egen dator, fick många nya kompisar, började  gymnasiet. 
Ni är nog inte så intresserade om mitt år, så jag tänker nog inte skriva så mycket mer. Men jag är som sagt glad att det är över. 

Tack och hej, vi ses nästa år! BYE 2010, HELLO 2011!


Till top